Menu

facebook  
131.jpg
Lid worden van YnnaturaVrijblijvend kennismakenDonateurs

Wat we doen

De stichting 'Ynnatura, bedrijven voor It Fryske Gea' biedt bedrijven en organisaties de mogelijkheid zich te verbinden met het werk van de natuurbescherming in Fryslân door concrete en herkenbare projecten van It Fryske Gea te ondersteunen.

In de natuur is het begrip netwerken een essentieel gegeven. Geen enkel dier; geen enkele plant kan overleven zonder de hem omringende en soms zelfs bedreigende biotoop. Dat maakt de natuur sterk, maar tegelijkertijd ook zwak. Je kunt niet straffeloos schakels uit de ecologische keten weghalen.

Door deel te nemen aan Ynnatura werken de donateurs volop mee aan het instandhouden van de gehele keten. Daarnaast creëren de Ynnatura-donateurs een eigen netwerk, met een gezamenlijk doel en gezamenlijke activiteiten. Hoogtepunten zijn de verschillende excursies in de loop van het jaar. Het Ynnatura netwerk kan positief bijdragen aan een gezonde bedrijfseconomische biotoop voor de onderneming. Bovendien kunnen donateurs met het uitdragen van het speciale Ynnatura-logo op briefpapier, in brochures, etc. hun betrokkenheid laten blijken.